3 причини да вземете билки в куфара за лятна почивка

Лятото е любов от пръв поглед, емоция, дългоочаквани пътувания в любима компания. Музика, лъчи и красив хоризонт. Вече се размечтахте, нали? Продължаваме по същество! 

Всеки един сезон носи със себе си своите позитиви и, разбира се, малко негативи, И лятото не остава по-назад от студените зимни месеци. В тази статия ще си поговорим накратко за баланса, от който се нуждаем по време на пътуванията през горещия и дълго чакан сезон. Така че - не спирайте да четете.

За голяма част от хората пътуванията през лятото са много повече в сравнение с останалия период от годината. Това обаче често предизвиква редица здравословни проблеми. Храносмилането и балансираната работа на храносмилателната система, нормалното изхождане до тоалетна, болките в тялото и в главата - всички те са само малка част от предизвикателствата, които се изправят пред нас по време на почивката. Вече няма нужда да чакате нещо подобно да развали дългоочакваната ваканция. В Herba Divina вече имаме решение, което ще направи ежедневието балансирано, пречистено и леко. Вижте повече тук

Хранителната добавка Colo Protect е специално разработен натурален продукт, който пречиства и детоксикира тялото по естествен начин. Прочетете повече за билките в състава на Colo Protect. В комбинация от сена, лиственица, чесън, маслина, джинджифил и алое - Colo Protect се справя с всяко хранително разстройство. А най-важното е, че предпазва организма от бъдещо стомашно неразположение.

Научете повече за всички билки в Herba Divina тук: билки 

хранителна добавка за здраво дебело черво. Натуралният продукт с естествени екстракти от сена, лиственица, джинджифил и алое е най-добрият приятел на лятото.

Ето и малака част от основните проблеми, с които летните пътешественици ммогат да се сблъскат и това да предизвика неприятности по време на път и престой.

Непозната и нетипична храна 

Ако сте решили да пътувате до далечна дестинация, или пък сте от хората, които обичат да опитват непознати деликатеси независимо от това къде се намирате - ВНИМАВАЙТЕ! Познавайте реакцията и функциите на своя стомах. Раздразненията, предизвикани от неправилна храна - лютива, пикантна, солена и т.н., са неблагоприятни за нормалното състояние на чревната флора. Често дори билките и билковите продукти не са в състояние да подобрят нормалната функция на червата след избора на неправилна и дразнеща стомаха храна.

Нередовен стомах

Все по-често хората се оплакват от проблеми като запек или нередовно и затруднено изхождане. А знаете ли, че препоръчителното ходене до тоалетната е минимум по два пъти?  

Тръгнете ли на пътешествие обаче стомахът ви сякаш усеща предстоящото ново и непознато място. В повечето случаи са необходими поне няколко дни адаптация, за да може храносмилателната система отново да заработи в ритъм. 

Colo Protect има функцията да пречиства червата по естествен път и да балансира работата на стомаха. 

Липса на енергия 

Проблемите с храносмилателната система и по-точно неразположението с дебелото черво са една от причините за липса на енергия и баланс в ежедневието. Независимо дали това се случва по време на пътуване, или не. Енергията е необходима на всеки един от нас, за да бъдем ползотворни в работата и в свободното си време. 

Ето защо лятото обича билките. Комбинацията от натурални екстракти в Colo Protect поддържат баланса в организма и ни дават една друга представа за почивка. Разбира се, не трябва да пренебрегваме здравословните навици като поддържане на активност, правилно хранене и грижа за ума през цялата година.

Но когато става въпрос за билкови хранителни добавки, съвсем спокойно можем да заявим, че Colo Protect e най-добрият приятел на лятото и вашата почивка. Примът на билки в ежедневието е първата стъпка към правилно поддържаните нива в организма. 

Изберете Colo Protect за свободата и баланса в организма. Възползвайте се максимално от билковите добавки още  днес. 

Само сега можете да си подарите цялостна билкова грижа на отлични цени. Вижте повече за промоционалните продукти тук