21-ДНЕВНА ПРОГРАМА

ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ НАВИЦИ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА?

Програмата Билков ДЕТОКС е с продължителност 21 дни.

За този период всеки, който се включи, ще получи специален хранителен режим + полезни съвети, свързани със здравето и грижата за организма. Нашият Билков ДЕТОКС е специално разработена програма, която ще подпомогне пречистването на тялото.

👉 Начало: 28.03.2022 г.

👉 Краен срок за записване: 25.03.2022 г.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРОГРАМАТА?

Запиши се

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ ПРОГРАМАТА?

В рамките на 21 дни ще изпращаме до теб специално хранително меню, което е подходящо за детоксикация и пречистване на организма. Като допълнителен БОНУС към програмата ще получаваш интересни и полезни съвети, свързани с грижата за здравето и организма. Ще включим и ежедневни предизвикателства, с които всеки ще има възможността да изпитва силите, волята и мотивацията си. 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

Запиши се

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ 21-ДНЕВНИЯ ДЕТОКС ОТ HERBA DIVINA?

С детокс програмата на Herba Divina получаваш всичко, от което се нуждае твоят организъм.

С наближаването на топлите и любими сезони /пролет и лято/ тялото ни има необходимост от енергия, баланс и хармонизиране на силите. Специалната програма от Herba Divina ще помогне да постигнеш всичко това в рамките само на 21 дни.

Събрахме силите, знанията и уменията на нашите специалисти. Подготвихме 21-дневен хранителен режим и полезни здравословни съвети за ежедневието. 

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ОРГАНИЗМЪТ МИ ИМА НУЖДА ОТ ДЕТОКС?

Средата, в която живеем, е токсична. Всичко, заобикалящо ни в ежедневието, бавно, но сигурно разболява организма ни и се отразява негативно върху клетките. 

Често забравяме да се вслушаме в това, което тялото ни иска да изкрещи. През зимата организмът ни се презапасява със по-силни продукти, които са причина за трудна обмяна на веществата и протичането на процесите в тялото. 

Ето защо ние създадохме 21-дневна детокс програма, която включва хранителен режим, полезни и здравословни съвети, както и идеи за прием на билкови продукти

Част от сигналите на тялото, когато имаме нужда от детоксикация и пречистване са:

Развиване на алергични реакции и кожни проблеми

Обривите по кожата, появата на алергии и непоносимост към някои материи например могат да са ясен сигнал за това, че организмът ни се нуждае от пречистване. Вредителите в организма в повечето случаи се появяват на повърхността на кожата, за да ни покажат, че имаме необходимост от промяна. 

Стомашно-чревни проблеми и забавени функции на метаболизма

Честото подуване на корема, чувството за гадене, киселини, проблеми с изхождането и други също могат да са ясен признак за боледуващ организъм. Важно е в подобни моменти да чуем какви сигнали ни изпраща тялото, да успеем да ги уловим и поправим. 

Проблеми с паметта, липсата на концентрация и мотивация за работа

Всички те са сравнително незначителен проблем, когато са налице в кратък период от време. В продължителен план обаче съвкупността от подобни признаци е отчетлив сигнал за проблем и нужда от рестарт. 

ЗАЩО Е НУЖЕН ДЕТОКСЪТ НА ОРГАНИЗМА?

Все по-често попадаме на различни програми, предлагащи именно детокс пакети с хранителни режими. Детоксикацията на организма обаче не включва само храна. Пречистването на тялото от токсини идва от вътре навън. Това е процес, който балансира всичко около нас. 

Детоксът е съвкупност от няколко важни промени - хранителният режим, навиците на хранене и начинът на живот. Целта на детокса е да отстраним всичко ненужно и вредно за нашето здраве. 

Токсините ни заобикалят навсякъде. Ежедневно навлизат в организма ни и съвсем удобно се настаняват някъде там. Приемаме вредните вещества без дори да разберем - от храната, която консумираме, от въздуха, който дишаме, от водата, която пием. Тяхната задача е да оборят имунната система и да я направят уязвима и предразположена за появата на различни заболявания.

С правилна грижа обаче е възможно предварително да помислим за превенцията на болести, здравословни оплаквания и проблеми. 

Основните отговорници за протичане на естествената детоксикация на организма - това са черният дроб и бъбреците. Колкото повече токсини навлизат в тялото ни обаче, толкова по-трудно то се справя с тях.

За да сме здрави, хармонични и енергични, трябва да пречистим организма си от всичко негативно и токсично, което ни заобикаля. Именно заради това от Herba Divina решихме да създадем специална програма за цялостно пречистване, както на организма, така и на душата.

ЗАЩО 21-ДНЕВНИЯТ ДЕТОКС Е ПОДХОДЯЩ

Знаеш ли, че точно 21 дни са необходими на човешкото съзнание да формира навик, който се превръща в нещо естествено, от което се нуждаем?

С приемането на 21-дневната програма на Herba Divina ще предизвикаш себе си и ще подариш на организма си здраве.

А има ли нещо по-важно от това? 

Детоксикацията на организма е възможна и за по-кратък период от време например 7 или 14 дни. Ние обаче избрахме да те предизвикаме с 21-дневен хранителен режим. След тези дни гарантирано ще промениш здравословните си навици, приемът на нездравословни храни, настроението и начина си на мислене. 

Детоксикацията лекува съзнанието и помага на организма да се възстанови. С помощта и приема на жизненоважни продукти ще подобриш енергията, храносмилането и ще премахнеш нежеланите килограми. 

Често задавани въпроси